Vidimo se! Živjeli!

Tibi ljetna akcija -30%!

Tibi ljetna akcija -30%!

Nakon male pauze ponovno kreću Tibi narudžbe.Trenutno traje akcija od -30% na sve narudžbe za osobno preuzimanje u Trnskom na slijedećem: linku. Akcija traje do kraja kolovoza pa požurite po svoju zalihu prirodnih, raw probiotika s organskim vitaminima, mineralima, enzimima i elektrolitima!

Formula ovogodišnjeg Tibija ponovno je poboljšana i upgrade-ana u usporedbi s originalnim Magoleum Tibi receptom. Njegova prva formula nastajala je više od godinu dana, svakodnevno se usavršavala osluškujući kulturu tibicosa i vas. Uzimala sam u obzir vaše komentare, što vam najbolje odgovara, što vam smeta i radila na tome kako Tibi napraviti još boljim i približiti njegovu ljekovitost svima. Danas, nakon više od 3 godine Tibi je postigao traženu ravnotežu između ljekovitosti, potpore pothranjenom organizmu i dobrog okusa, na koju sam tako jako ponosna. Ljekovitost se osjeća već kod prve konzumacije, toliko je djelotvoran, a vidjet ćemo sad što ćete vi imati za reći na to! Slobodno komentirajte :)

Guštajmo zdravo!

Magoleumov organski sok Tibi, od vodenog kefira prepun je dobrih bakterija potrebnih za normalno funkcioniranje probave. U današnje vrijeme zbog sve lošijeg načina prehrane i namirnica osiromašenih hranjivim tvarima sve više svjedočimo bolestima i stanjima poput crijevne propusnosti, iritabilni kolon, dijabetes, alergije, intolerancije, hemoroidi, pretilost, plinovi, posezanje za stimulansima (šećer, alkohol, droga, cigarete, kava, čokolada…), epidemija hormonalnih poremećaja, depresije, preosjetljivost na gluten, česte infekcije, upalna bolest crijeva, celijakija, malignost i još (nažalost) mnoge druge. Konzumacijom već samo jedne boce Tibija, Spiruginger ili Sprirutepache poćet ćete osjećati kako vam se “nešto u crijevima počinje događati”. Počet ćete vraćati vitalnost i dobar osjećaj bez potrebe za dodatnim stimulansima tijekom dana.

Redovnom konzumacijom povratit ćete vitalnost, nestati će nadutosti i probava će vam raditi tik-tak, k’o vurica.

Ne biste vjerovali, ali probiotici su stvarno jako važni.

Probiotici su prijateljske bakterije slične onima u ljudskim crijevima, naročito crijevima osoba koje su kao djeca bila dojena jer im se preko majke osigurala prirodna zaštita protiv mnogih bolesti. Većina prijateljskih bakterija dolazi iz grupa Lactobacilli i Bifidobakterije u čijim skupinama postoji više različitih vrsta bakterija. Neki probiotici su i prijateljski kvasci.

Probiotici kakvi se nalaze u organskom Tibi soku

Probiotici kakvi se nalaze u organskom Tibi soku

Uzimanjem probiotika održavamo snažnom našu crijevnu floru kako bi uvijek bila spremna obraniti nas od raznih vanjskih utjecaja. To je ujedno i najbolji način obnove bakterija koje su uništene pesticidima iz hrane i klora iz vode koju uzimamo. Ako na primjer iz nekog razloga moramo uzeti kuru antibiotika, uzimanje probiotika višestruko dobiva na važnosti jer u tom trenutku najvjerojatnije u crijevima imamo neprijateljske bakterije koje tamo žive , a s kojima naša oslabljena crijevna flora dobrih bakterija teško izlazi na kraj. Kako bismo povećali šansu za izliječenjem obavezno je potrebno uzimati probiotike i ojačati dobru floru što će joj omogućiti da čim prije izbaci uljeze.

Organski Tibi sokovi jedni su od najboljih načina za jačanje crijevne flore.

Ljudi koji ne žele ili ne mogu konzumirati mliječne proizvode mogu Tibijem osigurati probiotike bez potrebe za mliječno uzgojenim kulturama (mliječni kefir). Osim toga, mlijeko i mliječni proizvodi stvaraju sluz. Iako se na početku čini kako nam mliječni kefir odgovara i paše, nakon nekog vremena ćemo zasigurno početi osjećati posljedice u obliku plinova, nadutosti te debljanja u području abdomena.

Infekcija u području abdomena

Infekcija u području abdomena

Vodeni će kefir s druge strane, ukoliko je pravilno izrađen, kao Magoleumov Tibi sadržavati cijelu vojsku prijateljskih bakterija koje s lakoćom možete uvrstiti u svakodnevnu prehranu. Sok od vodenog kefira lagano je gazirano piće koje utažuje žeđ, a prema studijama koje su objavljene te svjedočanstvima osoba koje ga redovito konzumiraju, vodeni kefir daje prirodnu snagu, jača imunitet i čisti organizam bez podizanja tlaka, šećera i drugih štetnih nuspojava.

Zbog toga što se radi o prirodnim probioticima naše ih tijelo rado prihvaća i ugrađuje jer su vrlo slični našima. Dok prijateljske bakterije i kvasci iz vodenog kefira uništavaju patogenu crijevnu floru, istovremeno daju dovoljno vremena našoj dobroj flori da se obnovi i ponovno nastani. Zbog tog se procesa na početku mogu javiti prolazne probavne tegobe u obliku nadutosti, plinova ili češće stolice te se zbog toga ne trebate uzrujavati jer je to samo pokazatelj da je obnova crijevne flore započela. Ukoliko vam to doista smeta i stvara probleme, dovoljno je samo smanjiti dnevnu dozu napitka dok simptomi ne prestanu i postepeno povećavati do željene dnevne količine, a moja preporuka je 3 – 6 dl dnevno.

Kratko sa znanstvene strane.

Iz razloga što je vodeni kefir uravnotežena i hranjiva namirnica, koristi se kod pacijenata koji boluju od AIDS-a, sindroma kroničnog umora, herpesa, kandide i raka. Ima smirujući i sedativan učinak na živčani sustav te postiže izvrsne rezultate kod osoba s poremećajima spavanja, depresije i ADHD-a (poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje (eng. Attention Deficit and Hyperactivity Disorder)).

Vodeni kefir, ukoliko se koristi redovno, pospješuje zdravo pražnjenje crijeva i pomaže u smanjenju nadutosti. Vodeni kefir također smanjuje potrebu za prejedanjem, omogućujući tijelu da se osjeća uhranjenim i uravnoteženim.

Za održavanje zdrave crijevne flore, sok vodenog kefira pije se svakodnevno. Dovoljna je jedna čaša napitka od 1 – 2 dl prije jela za dugoročno održavanje, odnosno do 1 litre napitka (i više) kod nekog zdravstvenog stanja kojemu treba pristupiti i sanirati.

science_experiments

Više o blagodatima Tibija možete pročitati u brojnim mojim prijašnjim postovima na Magoleum.com stranicama, kao na primjer (ali i mnogim drugima):

http://magoleum.com/eliksir-u-casi-tibicos-tibi-najcesce-postavljena-pitanja-i-odgovori/

http://magoleum.com/sve-bolesti-pocinju-u-crijevima-hipokrat/

http://magoleum.com/propusna-crijeva-mogu-pogorsati-depresiju/

http://magoleum.com/kako-izlijeciti-mamurluk/

Sve najbolje! Živjeli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »