Spirutepache

Vodeni kefir s ananasom, limunom, cimetom i spirulinom. Prepun probiotika, enzima, vitamina, minerala, aminokiselina i elektrolita. Užitak za nepce i tijelo! BEZ LAKTOZE!

Vodeni kefir s ananasom, limunom, cimetom i spirulinom. Prepun probiotika, enzima, vitamina, minerala, aminokiselina i elektrolita. Užitak za nepce i tijelo! BEZ LAKTOZE!

Vodeni kefir s organskim ananasom, limunom, cejlonskim cimetom & spirulinom, 980 mL

Izvrstan antioksidans. Uravnotežuje probavu i otklanja toksine iz organizma. Sadrži velike količine organskih kiselina koje su velika pomoć kod probave, zdravlja bubrega i mokraćnog mjehura. Pomaže kod grlobolje, problema s menstrualnim ciklusom, regulira šećer u krvi, podiže energiju, osnažuje našu prirodnu obranu (imunitet), prirodno podiže energiju, povoljno utječe na vid, stimulira kognitivne funkcije, pročišćuje krv te proljepšava kožu i ten. Dobar je kod gljivičnih oboljenja, parazita, dijabetesa, kolesterola te kod mnogih drugih bolesti i stanja.

Za sve one koji ne vole đumbir i Spiruginger tu je uvijek Spirutepache! Nastao prema tradicionalnom meksičkom receptu koji su vodeni kefir koristili za izradu fermentiranih sokova s dodatkom cimeta. Ovaj sok je pun pogodak kod onih koji više vole slađe napitke, za romantičare ili jednostavno one koji kombinaciju ananasa i cimeta naprosto obožavaju.

Vodeni kefir općenito jača imunološki sustav, dobar je kod alergija i intolerancija na hranu, sindroma kroničnog umora, herpesa, kandide, kod autoimunih bolesti, malignih oboljenja, kao i niza drugih bolesti i poremećaja.

Spirutepache je aromatičan sok karakteristične tirkizno-zelene boje, okusom podsjeća na Piña Coladu – koktel s ananasom i kokosom. Poseban je i izuzetno osvježavajući. Lagano je gaziran zbog prirodnog procesa fermentacije tijekom izrade. Izrađuje se svakodnevno i uvijek ga dobivate svježeg.

Spirutepache je krcat korisnim bakterijama i gljivicama koje čine njegovu bazu – vodeni kefir – a koje podržavaju (zavidnu) probavu te čiste i otklanjaju toksine iz organizma. U soku se uz dobre bakterije još nalaze korisni vitamini, minerali, aminokiseline, elektroliti i enzimi, svi redom bitni elementi za normalan rad metaboličkih i drugih procesa u tijelu.

Izvrstan je antioksidans. Sadrži velike količine organskih kiselina (limunska, maleinska i tartarinska) koje su velika pomoć kod probave, zdravlja bubrega i mokraćnog mjehura. Pomaže kod grlobolje, problema s menstrualnim ciklusom, regulira šećer u krvi, podiže energiju te proljepšava kožu i ten.
Cimet je dobar kod gljivičnih oboljenjaparazitadijabetesakolesterola, imuniteta te mnogih drugih bolesti i stanja.

Spirulina osnažuje našu prirodnu obranu (imunitet), prirodno podiže energiju, povoljno utječe na vid, stimulira kognitivne funkcije, pročišćuje krv, proljepšava kožu i ten. Preporučuje se sportašima, trudnicama, dojiljama, djeci, studentima, poslovnim ljudima, anemičnim osobama, rekonvalenscentima…

Guštajte iz lijepe čaše!

Živjeli! •.¸¸.••.¸

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »