Spiruginger

Vodeni kefir s đumbirom, limunom i spirulinom. Prepun probiotika, enzima, vitamina, minerala, aminokiselina i elektrolita. Užitak za nepce i tijelo! BEZ LAKTOZE!

Vodeni kefir s đumbirom, limunom i spirulinom. Prepun probiotika, enzima, vitamina, minerala, aminokiselina i elektrolita. Užitak za nepce i tijelo! BEZ LAKTOZE!

Vodeni kefir s organskim đumbirom, limunom & spirulinom, 980 mL

Proizvod možete kupiti na našem webshopu.

Uz prirodne probiotike koji uravnotežuju probavu i otklanjaju toksine iz organizma, Spiruginger je dobar kod kura mršavljenja jer dodatno olakšava probavu. Pun je nutrijenata koji sprječavaju mnoge bolesti pa i usporavaju starenje, a zbog limunske kiseline dodatno neutralizira otrovne tvari i njihovo djelovanje u organizmu. Čisti organizam od toksina, ima afrodizijačka svojstva, vraća vitalnost, poboljšava cirkulaciju, osnažuje našu prirodnu obranu (imunitet), prirodno podiže energiju, povoljno utječe na vid, stimulira kognitivne funkcije, pročišćuje krv, proljepšava kožu i ten.

Ovaj je sok osvojio mnoga srca svojim blagodatima, zanimljivim okusom i karakterističnom tirkizno-zelenom bojom. Okusom podsjeća na pivo od đumbira – Ginger Ale i izuzetno je osvježavajući. Lagano je gaziran zbog prirodnog procesa fermentacije tijekom izrade. Izrađuje se svakodnevno tako da ga uvijek dobivate svježeg.

Vodeni kefir općenito jača imunološki sustav, dobar je kod alergija i intolerancija na hranu, sindroma kroničnog umora, herpesa, kandide, kod autoimunih bolesti, malignih oboljenja, kao i niza drugih bolesti i poremećaja.

Spiruginger je krcat korisnim bakterijama i gljivicama koje čine njegovu bazu – vodeni kefir – a koje podržavaju (zavidnu) probavu te čiste i otklanjaju toksine iz organizma. U soku se uz dobre bakterije još nalaze korisni vitamini, minerali, aminokiseline, elektroliti i enzimi, svi redom bitni elementi za normalan rad metaboličkih i drugih procesa u tijelu.

Spiruginger je dobar kod kura mršavljenja jer ubrzava razlaganje masti i dodatno olakšava probavu. Limun je pun nutrijenata koji sprječavaju mnoge bolesti pa i usporavaju starenje, a zbog limunske kiseline dodatno neutralizira otrovne tvari i njihovo djelovanje u organizmu. Đumbir dodatno čisti organizam od toksina, prirodni je afrodizijak, vraća vitalnost, poboljšava cirkulaciju i probavu te pojačava sam učinak vodenog kefira. Spirulina osnažuje našu prirodnu obranu (imunitet), prirodno podiže energiju, povoljno utječe na vid, stimulira kognitivne funkcije, pročišćuje krv, proljepšava kožu i ten. Preporučuje se sportašima, trudnicama, dojiljama, djeci, studentima, poslovnim ljudima, anemičnim osobama, rekonvalenscentima…

Guštajte iz lijepe čaše! Živjeli! •.¸¸.••.¸

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »