PROGRAMI I TERAPIJE – KONZULTACIJE

Personalizirani programi, terapije i tretmani

U vidu postavljanja odgovarajuće terapije, prethodna suradnja s liječnicima je obavezna. Na savjetovanje je potrebno ponijeti relevantnu zdravstvenu dokumentaciju (povijest bolesti) i sve druge povezane nalaze, kao na primjer nalaze biokemijskih i hematoloških pretraga kako bi se uzrok tegobe lakše i preciznije definirao.

Na konzultacijama obavezno navesti i druge zdravstvene tegobe ili možda psihološke smetnje te podatke o uzimanju lijekova kako bi se fitoaromaterapija mogla uskladiti s ukupnim stanjem pojedinca, što je temelj dobre, Primum non nocere holističke prakse i prikladnog programa i terapije.

Također je važno znati jeste li skloni alergijama i na što ste alergični jer je tada potreban dodatan oprez pri odabiru sastojaka koji ulaze u fitoterapijske pripravke kako bi se izbjegle moguće zdravstvene ili alergijske reakcije.

Naručite se ukoliko želite prirodni program, terapiju ili tretman za:

 Prirodna rješenja za zdravlje vas i vaše obitelji.
 Alternativne lijekove koji liječe uzrok tegobe i koji vas neće učiniti ovisnima.
√ Mršavljenje, detoks, antiparazitno čišćenje.
 Promjenu prehrane.
 Organsku kozmetiku.
√ Vaginalne infekcije.
 Kandidu.
 Prirodnu pomoć za dugoročnu vitalnost i energiju.
√ I mnoge druge.

Naručite se ukoliko imate:

 Loše iskustvo s komercijalnim lijekovima.
 Česte prehlade i infekcije.
 Kronični umor i sklonost stresu.

Pristup izradi fitoterapijskih pripravaka tijekom posebnih stanja kao što su trudnoća i dojenje bitno se razlikuje po pitanju izbora i doziranja biljnih i eteričnih ulja pa je važno da se taj podatak podijeli na konzultacijama. Pripravci se tada prilagođuju u vidu manjeg postotka eteričnih ulja, odnosno neka se ulja potpuno izbjegavaju.

Programi i terapije za najmlađe

Kod fitoterapijskih i drugih pripravaka za najmlađe, za bebu ili malo dijete, informacije o tome koliko je dijete staro, da li je alergičar te ima li kakve zdravstvene tegobe, potrebne su činjenice bez kojih se terapija ne započinje. Ukoliko je moguće, dovesti dijete sa sobom na konzultacije te ponijeti svu potrebnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji) radi preciznijeg utvrđivanja programa, terapije ili tretmana. Kod djece se također neka ulja i eterična ulja potpuno izbjegavaju, dok se dozvoljena doziraju do sigurne količine. Ovisno o kojoj se tegobi radi, pristup liječenja djece fitoaromaterapijom ne započinje se bez prethodne liječničke analize.

Po završetku konzultacija, izrađuje se program, terapija ili tretman i osoba dobiva ukupnu prirodnu terapiju koja najbolje odgovara njenim zdravstvenim potrebama. Uz upute o korištenju, program, terapija ili tretman obuhvaća liječenje uzroka i simptomatsko djelovanje na bol ili neku drugu senzaciju koja osobu ograničava u uživanju punog života.

Rezervirajte svoj termin za osobne konzultacije na jedan od ponuđenih načina za kontakt na kontakt stranicama ili jednostavno nazovite: 098/ 98 416 48.

Konzultacije se odvijaju neometeno i potpuno diskretno uz prethodni dogovor s centrom na jedan od ponuđenih načina za kontakt na našim kontakt stranicama. Bit će mi zadovoljstvo pomoći vam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »