Prirodni probiotici – predavanje, Mystic, otvorena pozornica

Tibi_Komba_Predavanje_Probiotici
Dragi Tibi i Komboljupci (i oni koji će to tek postati) :)

Od srca vas pozivam na 8. sajam alternative, Mystic, vodećeg domaćeg i regionalnog događanja na temu zdravog življenja, u sklopu “Sajmova zdravog življenja 2017.”.

S obzirom na samu prirodu i temu sajma iskoristit ću priliku i predstaviti Tibi & Kombucha kroz edukativno predavanje o važnosti probiotika i njihovoj dobrobiti.

Pozivam vas na OTVORENU POZORNICU PAVILJONA 9 Zagrebačkog velesajma na druženje uz prave eliksire mladosti, prirodne probiotike, Tibi & Kombuche.
Dođite na predavanje o dobrobiti probiotika za vaše tijelo i duh i osnažite se na početku vikenda čašicom-dvije, tri.. ovih ukusnih, prirodno fermentiranih i nadasve egzotičnih eliksira

Spiruginger Tibi (vodeni kefir, limun, đumbir, spirulina)
Kombucha (fermentirani crnii i zeleni čaj s “gljivom” kombucha).

VEGAN, paleo i ostali ‘životni stilovi’ friendly.

Samo nekoliko nevjerojatnih činjenica o Tibiju & Kombuchi u nastavku:

* Loša probava? Nema loše probave uz Tibi & Kombuchu! :)
** Slabokrvni ste? Ne s Tibi & Kombuchom :)
*** Imunitet? Uz Tibi & Kombuchu, odličan! :)
**** Mamurluk? Umor? Anksioznost…? Ne hvala! :-P

S obzirom na društveni obrazac u kojemu živimo često puta ne stignemo sve što bi htjeli (poznato?).

Za izradu Tibija & Kombuche potrebno je odvojiti određeno vrijeme – vrijedan resurs koji nam svima nekako nedostaje jer živimo u ‘brzom’ vremenu – brza hrana, brzi poslovi, brze odluke, brze veze itd.

Odlučila sam približiti ove predivne, potpuno prirodne, BILJNE PROBIOTIČKE sokove svima vama – kako bi se vi bezbrižnije mogli posvetiti drugim velikim stvarima u svom životu, znajući da ste učinili nešto dobro za svoje zdravlje :)

Mnogima je teško pričati o svojoj stolici, nelagodno nam je kad se spomene dio tijela kao što je anus i sl., no istina je da se upravo iz tih naših neizostavnih dijelova tijela (naročito onoga što iz njih izlazi), može puno toga reći o našem zdravlju.

SVE ZDRAVSTVENE PROMIJENE POSLJEDICA SU NERAVNOTEŽE NAŠE CRIJEVNE FLORE!! Uskličnik! TibiKombuchaTheGoodOlGutFeeling

Da, STRESSSSS je bitan faktor, kao i način života, ali AKO IMAMO JAKU CRIJEVNU FLORU MANJE SMO PODLOŽNI STRESSSU & rjeđe srljamo u kompulzije (s hranom, životnim odlukama, vezama i sl.).

Probiotici igraju neopisivo važnu (najvažniju) ulogu u našem fizičkom, vitalnom, duševnom & hormonalnom zdravlju.

Zbog svega navedenog & činjenice da nitko otvoreno ne priča o zdravlju crijeva & probave – kao da ono nije dio nas – nastao je Projekt Izrade Tibija & Kombuche.

Jesam li spomenula da su sokovi VEGAN FRIENDLY ;) te da su (provjereno) ODLIČNI PROTIV MAMURLUKA i glavobolje!? Uvjerite se sami :) (ovo nikako i ni pod kojim okolnostima ne znači da savjetujem konzumaciju alkohola).

Veselim se :)

Živjeli!
Gordana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »