HIGIJENA

Kupka

Operimo se prirodom

TEKUĆI SAPUNI

Magoleum tekući sapuni vrlo su lagani, bez upotrebe agresivnih sredstava za pjenjenje koji isušuju i štete našem zdravlju. Koristi se botanička baza s dodatkom biljnih i eteričnih uja. Magoleum tekući sapuni hrane, vlaže i njeguju našu kožu visokim i sigurnim postotkom hranjivih i prirodnih ulja i masti, ostavljajući je čistom i mekom i osvježenom. Mogu se koristiti za kupanje, tuširanje i pranje ruku i poslužiti kao izvrsna ideja za poklon (ali naručite nešto i za sebe!).

INTIMNI SAPUN

Vaginalnoj je sluznici zbog blago kisele pH vrijednosti potrebna posebna pažnja i drugačija njega. Magoleum je osmislio potpuno prirodni tekući sapun koji potiče prirodno uklanjanje nečistoća te štiti, obnavlja i održava normalnu vaginalnu floru sluznice. Ne sadrži štetne tvari i mirise, već koristi prirodne, blage i učinkovite sastojke koji povećavaju prirodnu sposobnost obrane od patogenih bakterija i gljivica, upravo na način kako je to sama priroda zamislila.

ŠAMPONI

Šamponi se mogu koristiti za njegu cijelog tijela. Šamponi su blagi i učinkoviti s naglaskom na obnovu, vlaženje i hranjenje kože. Velika je pažnja posvećena odabiru sastojaka kako bi dobili visokokvalitetan proizvod za higijenu tijela i kose.

Kao što je to slučaj sa svim Magoleum proizvodima, svi šamponi sadrže visokokvalitetne prirodne sastojke bez štetnih kemikalija i drugih siromašnih sastojaka koji mogu oštetiti kosu, dajući Magoleumu puno povjerenje u korištenju. Ovi nježni šamponi ostavljaju kosu temeljito čistom, raskošnom i jednostavnom za upravljanje. Njihovi prirodni mirisi suptilno i blago osvježavaju i ne dominiraju proizvodom kao što je to slučaj s komercijalnim šamponima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »