ORGANSKA KOZMETIKA

Magoleum Organska Kozmetika

Magoleum Organska Kozmetika

Proizvode potražite na našem webshopu!

MAGOLEUM ORGANSKA KOZMETIKA

S vremenom funkcije samoobnove kože prirodno slabe, a da bismo te funkcije što duže održavali vitalnima nužno je koži pokloniti pažnju koju ona zahtjeva. Isto se odnosi i na oštećenu kožu i na kožu naših najmlađih gdje u oba slučaja koža zahtijeva blagu, umirujuću i istovremeno učinkovitu njegu. Magoleum organska kozmetika visoko je koncentrirana ljekovitim i hranjivim sastojcima gdje se ljekovite tvari direktno spajaju s kožnim stanicama i time stvaraju i potiču prirodnu zaštitu i dugoročno čuvaju zdravlje naše kože.

Magoleum organska kozmetika spektar je najboljih organskih sastojaka skupljenih u malu vrijednu kozmetičku ‘bombu’! Iza svakog Magoleum kozmetičkog proizvoda stoji dugogodišnje eksperimentiranje, proučavanje i učenje o biljkama i njihovom djelovanju te o drugim komplementarnim sastojcima. Zašto se neke biljke smiju miješati s drugima i obrnuto, kako se koji sastojci bolje povezuju, gdje je veće djelovanje pa i maksimalno iskorištavanje hranjivosti i ljekovitosti pojedinih kombinacija, što može izazvati alergijsku reakciju ili iritaciju, ili kada se nešto uopće ne smije koristiti, karike su koje su ukomponirane u svaki pojedini Magoleum proizvod.

Sastojci i sirovine visoko su koncentrirane ljekovite iscrpine u obliku organskih biljnih ulja, mirisnih organskih eteričnih ulja najbolje moguće dostupne kvalitete, maslaci i masti, cvjetne vodice, minerali, prirodni ekstrakti i još mnoge druge komponente koje je redom čine jednu od najbolje dostupnih kozmetičkih preparata na hrvatskom, ali i širem tržištu.

√ Najbolji mogući organski sastojci.
√ Bogatstvo hranjivih i ljekovitih sastojaka.
√ Mirisna riznica eteričnih ulja i prirodnih ekstrakata.

√ Jedinstvena je i spravljena s neiscrpnom ljubavi.
√ Svaki se proizvod može prilagoditi individualnom stanju i preferencijama.
√ Na svijetu nema iste ili slične kozmetike kao Magoleum organska kozmetika.
√ Ne koristi konzervanse, parabene i ostale grozote.
√ Nema iritacija i alergijskih reakcija.
√ Brzo vidljivi rezultati.

Magoleum organska kozmetika ne koristi konzervanse, osim u iznimnim slučajevima kada se koriste isključivo biljne iscrpine ili potpuno prirodni konzervansi.

Sva Magoleum kozmetika provjerena je na mnogim zadovoljnim pojedincima i obiteljima koje su osjetile pravu razliku djelovanja između prirodnog proizvoda i proizvoda za masovnu proizvodnju i zavaravanje kupaca. Rezultati su vrlo brzo vidljivi u obliku svježe i blistave kože koja ne zateže i osjetno je elastičnija i zdravija.

‘DOBRE KALORIJE’ – HRANA ZA KOŽU

S alternativama koje su danas dostupne nema potrebe da se naše godine ili nedostaci vide na našoj koži. Ipak važno je biti oprezan i pametan pri odabiru proizvoda jer postoje mnogi proizvodi koji sadrže neprirodne i štetne sastojke čije dugoročno korištenje može imati neugodne posljedice po našu kožu i zdravlje.

Visina cijene danas nije pokazatelj kvalitete. Većina nas plaća visoke cijene za proizvod čija prava vrijednost nije ni sjena postotka ukupne cijene. Plaćamo čisti marketing za lifranje popularnih brendova koji nas godinama prate u Fashion i Beauty časopisima, ali po novom i novonastale ‘prirodne’ brendove koji se skrivaju iza predivno uređenih dućana s prelijepim biljkama poput lavande, smilja i masline te imidža države iz koje dolaze. Eko, bio, organsko polako također postaje meka za novi biznis masovne proizvodnje.

Magoleum proizvodi sadrže sto posto prirodne sastojke, potpuno su sigurni i vraćaju život vašoj koži. Imati lijepu i njegovanu kožu moguće je s Magoleumom!

I još jednom da ponovim, u svim Magoleum kozmetičkim proizvodima koriste se samo najbolji i kvalitetni prirodni sastojci u kojima se nalazi najveća koncentracija hranjivosti i ljekovitosti biljke, uključujući čiste minerale i druge sastojke, za najbolji rezultat. Magoleum proizvodi ne sadrže apsolutno nikakve opasne kemikalije, iritanse ili punila, kao ni rafinirana ili hidrogenizirana ulja i slične grozote. Magoleum proizvodi izrađuju se s ciljem maksimalne dobrobiti, a ne uljepšavanja proizvoda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »