KONZULTACIJE

Magoleum Family consulting

Magoleum konzultacije

Jednom kada nam prirodna obrana organizma – imunitet – oslabi, postanemo podložni raznim vrstama bolesti – onim prolaznim ali i onim genetskim. Znamo da je imunitet važno držati snažnim, a najbolji i najlakši način da to ostvarimo je pravilnom prehranom. Ovo je puno lakše (i jeftinije) postići nego kasnije liječiti.

Uz promjenu prehrane potrebno je osvijestiti svoje misli. Hranimo li ili trujemo tijelo svojim mislima? Čine li nas naše misli mirnima ili pod stresom?

Tjelovježba. Znamo svi da je tjelovježba nužna za pravilno funkcioniranje organizma, da nam dugi sati sjedeći ispred računala, TV-a, u tramvaju, na kavama i tako dalje štete. Debljamo se i sve smo umorniji. Hodanje, plivanje, trčanje, ples ili bilo koji drugi oblik tjelovježbe učinit će nam puno dobrog nakon cjelodnevnog sjedenja.

Toksični kozmetički proizvodi. Potrebno je izbaciti i zamijeniti sve neprirodne kozmetičke proizvode ljepotu, higijenu i zube koji sadrže neke od vrlo štetnih sastojaka koji direktno ulaze u našu kožu i opterećuju naš krvotok. Ne biste vjerovali koliko vam svi navedeni proizvodi štete organizmu, naročito vole remetiti normalan rad hormonima.

Zadnja stavka ovog niza je čišćenje. Neophodno je redovito čistiti organizam, naročito debelo crijevo te minimalno dva puta godišnje napraviti antiparazitno čišćenje. Ukoliko je već došlo do promjena u zdravlju, važno je poduzeti prirodne mjere za vraćanje zdravlja jer su jedino takve našem organizmu prepoznatljive. Jedino prirodne metode daju potrebnu snagu organizmu da se odupre iz trenutnog stanja, zacijeli i oporavi.

Osnovno liječenje svih bolesnih stanja u Magoleumu bazira se na pronalaženju i uklanjanju uzroka i komplementarno obuhvaća korake za ublažavanje simptoma bolesti. Magoleum pripravci za vraćanje zdravlja precizno su odabrani za svaku tegobu posebno i nikada se ne izrađuju bez prethodnih konzultacija. Sadrže čiste, prirodne i organske komponente u sigurnim i djelotvornim fitoterapijskim dozama.

Terapije za djecu primjerene su njihovoj dobi i isključivo se izrađuju nakon uvida u povijest bolesti liječnika specijaliste.

Suradnja s liječnicima je uvijek dobrodošla, u nekim slučajevima i obavezna.

Fitoaromaterapijske konzultacije i nutricionizam

Pristup liječenja pojedinih zdravstvenih tegoba fitoaromaterapijom i nutricionizmom potpuno je individualan i prilagođen vama i vašim potrebama. Koriste se biljni pripravci od biljnih organa i plodova te raznih biljnih ekstrakata, od kojih veliko mjesto zauzimaju eterična ulja.

Konzultacije su potpuno individualne, bazirane na holističkom pristupu, što znači da se ne promatra samo tegoba zbog koje ste došli, već vaše ukupno stanje, kako bi se uzrok tegobe koju proživljavate što jasnije definirao. Konzultacije se odvijaju neometeno i potpuno diskretno. Detaljno se prolazi kroz sve bitne elemente kako bi se što jasnije postavila dijagnoza i pristup liječenja. Za dogovor se obratite preko kontakt stranice ili jednostavno nazovite: 098/ 98 416 48.

Dermatologija i organska kozmetika – konzultacije

Kroz osobne Magoleum konzultacije možete saznati zašto proživljavate pojedine neugodnosti s kožom te kako ih se riješiti. Često puta je dovoljno samo prijeći na Magoleum organsku kozmetiku i tegobe nestane. Katkad je potrebno pronaći zdravstveni uzrok te postaviti terapiju za uklanjanje, odnosno izlječenje uzroka uz paralelno simptomatsko površinsko ublažavanje nastalih kožnih promjena Magoleum medicinskom kozmetikom, koje često mogu biti vrlo neugodne i estetski neprivlačne.

Na dermatološke konzultacije ne morate doći samo zbog neugodnih promjena na koži. Savjet možete potražiti i oko pomoći oko odabira kozmetike:

  • estetske,
  • kozmetike za osobnu higijenu (npr. sapuni, šamponi, njega za intimnu sluznicu) i već spomenute
  • medicinske kozmetike.

Po konzultacijama se svi pripravci izrađuju isključivo i točno za vaše stanje kože, vođeno vašim osobnim preferencijama o mirisu, teksturi i rezultatu. Nakon što probate Magoleum organsku kozmetiku i kozmetiku za osobnu higijenu koja je napravljena isključivo za vas i vaše potrebe i želje, doživjet ćete radost i zadovoljstvo vlastitim izgledom i dobrim osjećajem svaki puta kada je budete koristili.

Dermatološke konzultacije su potpuno individualne, odvijaju se neometeno i potpuno diskretno. Bazirane su na holističkom pristupu koji vas, jednako kao i kod fitoaromaterapijskih i nutricionističkih konzultacija sagledava kao cjelinu, a ne kao tegobu zbog koje ste došli. Konzultacije se prethodno rezerviraju na jedan od ponuđenih načina za kontakt na našim kontakt stranicama ili na broj: 098/ 98 416 48. Bit će mi zadovoljstvo.

Sve najbolje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »