DERMATOLOGIJA I ORGANSKA KOZMETIKA – KONZULTACIJE

sretan par

ZAMISLITE, VAŠA OSOBNA KOZMETIKA… WOW!

U smislu odgovarajuće njege, osim samih potreba naše kože (hidratacija, hranjivost, smanjenje upale, regeneracija i ostalo) vrlo bitnu ulogu igra i naše cjelokupno zdravstveno stanje. Često se dogodi da su promijene na koži upravo rezultat nekog drugog poremećaja u organizmu pa se preporučuje (ukoliko postoji) na konzultacije ponijeti relevantnu zdravstvenu dokumentaciju kako bi lakše i preciznije definirali uzrok problema.

Također je važno znati da li ste skloni alergijama i na što ste alergični jer je tada potreban dodatan oprez pri odabiru sastojaka koji ulaze u kozmetiku zbog mogućih alergijskih reakcija.

U obzir se uzima i starosna dob jer se na osnovu dobne skupine kojoj pripadamo prilagođava izbor ulja i drugih sastojaka koji su našoj koži u tom specifičnom periodu najpotrebniji. Bilo da se radi o nježnoj koži beba ili djece, adolescentnim bubuljicama ili aknama ili pak borama, fitoaromaterapija ima odgovor za sve.

Naručite se ukoliko tražite:

 Organsku kozmetiku s kojom ćete biti zadovoljni rezultatom i vlastitim izgledom.
√ Kozmetiku s najkvalitetnijim i koncentriranim sirovinama i organskim sastojcima.
 Organsku kozmetiku precizno izrađenu po vašoj mjeri.

Naručite se ukoliko imate:

 Pogrešno stajalište o organskoj kozmetici zbog loših iskustava.
 Težu ili lakšu kožnu tegobu.
 Razmišljate o promijeni kozmetike koju koristite.

Trudnoća i dojenje

Pristup izradi organske kozmetike tijekom posebnih stanja kao što su trudnoća i dojenje bitno se razlikuje po pitanju izbora i doziranja eteričnih ulja pa je važno da se taj podatak podijeli na konzultacijama. Kozmetika se tada prilagođuje u vidu manjeg postotka eteričnih ulja, odnosno neka se ulja tada ne smiju koristiti.

Kozmetika za najmlađe

Kod odabira kozmetike za najmlađe, za bebu ili malo dijete, informacije o tome koliko je dijete staro, da li je alergičar te ima li kakve zdravstvene tegobe, potrebne su činjenice bez kojih se ne ide u izradu kozmetike. Ako dijete ima kožne manifestacije, kao na primjer ekcem, ukoliko je moguće, dovesti dijete sa sobom na konzultacije te ponijeti medicinsku dokumentaciju (ako postoji) radi preciznijeg utvrđivanja terapije.

Zadnji faktor kod odabira sastojaka

Kao zadnji faktori za konačni izbor kozmetike, ali ne i manje vrijedni, raspravljamo o osjećaju na koži i mirisu. Ne reagiramo svi jednako na iste sastojke pa ako već znamo da nam neko ulje ili miris ne odgovara, valja naglasiti na konzultacijama.

Konačni rezultat konzultacija jedinstvena je, organska i koncentrirana kozmetika koja najbolje odgovara zahtjevima vaše kože. Nitko drugi, na cijelom svijetu ne koristi isti proizvod s istim postotkom i odabirom sastojaka kao vi. Ona je nastala ekskluzivno za vas, u suradnji s vama i nosi vaš potpis!

Rezervirajte svoj termin za osobne konzultacije na jedan od ponuđenih načina za kontakt na kontakt stranicama. Bit će mi zadovoljstvo pomoći vam.

Konzultacije se odvijaju neometeno i potpuno diskretno uz prethodni dogovor s na jedan od ponuđenih načina za kontakt na kontakt stranicama ili jednostavno nazovite: 098/ 98 416 48. Bit će mi zadovoljstvo pomoći vam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »