Antiparazitni protokol

Magoleum_APP

Cjelovit, kvalitetan i djelotvoran protokol za trajno zdravstveno poboljšanje, uspješno čisti organizam od nakupljenih parazita, kamenaca, toksina i sluzi tijekom godina.

Paraziti oslabljuju imunitet hraneći se našim vitaminima i mineralima. Truju naše stanice i organizam svojim toksičnim otpadom što za posljedicu pomaže razvijanju mnogih bolesti modernog doba: astma, alergije, tumori, karcinomi, bolesti srca i jetre, artritis, dijabetes, glavobolja, anemija te druge bolesti i stanja. Ukoliko se protokol provodi u cijelosti, njime se uspješno čisti jetra i bezbolno oslobađa od žučnih kamenaca, koji su također meta za stanište parazitima.

Protokol čišćenja organizma od parazita, popularno nazivan “Antiparazitni program”, nije novost na hrvatskom tržištu. Postoje brojni proizvođači i dobavljači koji nude ovaj program s dobrim povratnim informacijama.

Po čemu se razlikuje Magoleumov antiparazitni protokol?

Znanstvenica i naturopatica Dr. Hulda Regher Clark spojila je izvanredno djelotvoran, prirodan protokol za čišćenje organizma od toksina i parazita te je za vrijeme svog života njime vrlo uspješno izliječila veliki broj ljudi od raznih tegoba i bolesti, među kojima i teških bolesti i raka. Njezine knjige, članci, izumi, svjedočanstva i druge korisne informacije široko su dostupne na Internetu i veliki su trn u oku farmaceutskom lobiju koji u Americi (i šire) vodi vrlo žestoku bitku iz pozadine, pokušavajući osporiti dokaze raznim medijskim manipulacijama i nehumanim spletkama, što samo po sebi potvrđuje točnost njezinih navoda.

Antiparazitni protokol u Magoleumu izvorno je neiscrpno znanje, iskustvo i životno djelo Dr. Hulde R. Clark.

U kontekstu protokola čišćenja organizma od parazita na hrvatskom tržištu, Magoleum se razlikuje po tome što je protokol sastavio prema slijedećim smjernicama:

 neodstupanje od kvalitete,
 precizna informiranost,
 znanje,
 edukacija,
 istraživanje,
√ osobno iskustvo s ostalim antiparazitnim programima u Hrvatskoj,
 praktično iskustvo i
 povratne informacije.

Iako su ostali antiparazitni programi koje sam isprobavala dali rezultate u smislu smanjenja ili potpunog nestanka određenih tegoba (alergija, kožnih bolesti, umora, konstipacije i drugih) te izbacivanja kamenaca na kraju gotovo svakog čišćenja, ipak sam nakon završetka programa zabilježila značajan broj vraćanja spomenutih simptoma i bolesti. Uvidjevši to, ponovno sam proučila ekstrakt od 18 stranica prevedenog teksta na hrvatski jezik, iz knjige doktorice Clark: „Lijek za sve vrste raka“ („The Cure for All Cancers“) i shvatila da u svemu tome nešto bitno nedostaje.

U originalnoj knjizi od preko 600 stranica, nalazi se pregršt vrijednih i detaljnih informacija o tome na koji način dolazi do zaraze parazitima, kako se razmnožavaju, na što utječu i na koji način ih se eliminira. Nema osobe koja je parazit free. Postoje brojne mjere predostrožnosti i što je najvažnije, postoji način kako se ponovno NE zaraziti. Samo temeljitom edukacijom koju nudi knjiga Dr. Hulde R. Clark moći ćemo postaviti prikladnu terapiju koja će rezultirati cjelovitom izlječenju.

Magoleum nudi cjeloviti protokol s trajnim zdravstvenim poboljšanjem ukoliko se nakon protokola pridržavate dobivenih smjernica. Kao i u svim Magoleum proizvodima, koriste se najkvalitetniji sastojci, punog spektra djelovanja ostavljajući organizam čistim i pomlađenim.

Magoleum daje garanciju da su proizvodi koji ulaze u protokol čišćenja od parazita visokokvalitetni, 100% čisti, neoksidirani i svježi!

Sastav antiparazitnog protokola

Magoleum antiparazitni protokol sastavljen je prema konkretnim navodima doktorice Clark (s minimalnim izmjenama koje su se pokazale još bolje kroz praksu), ne izlazeći iz okvira ukupnosti protokola te se koristeći istim biljkama:

Crni orah (Juglandis nigra),
Pelin (Artemisia absinthium L.) i
Klinčićevac – BIO eterično ulje klinčića (Eugenia carophyllata; Syzygium aromaticum L.).

Uz Magoleumov protokol čišćenja organizma od parazita dobijete detaljne upute o korištenju protokola s prijedlozima komplementarnih dodataka i objašnjenjima za moguće nuspojave i senzacije koje bi se mogle manifestirati tijekom terapije.

Dvije vrste protokola

Magoleum nudi dvije vrste protokola koji se razlikuju u tome što se u jednom protokolu uz eterično ulje klinčića i kapsula pelina dobivaju kapsule crnog oraha, a u drugom (neoksidirana) tinktura crnog oraha. Radi lakšeg raspoznavanja tako imamo:

 1. Antiparazitni protokol kapsule
 2. Antiparazitni protokol tinktura

Dok su jedna i druga vrsta protokola besprijekorno djelotvorne i kvalitetne, ipak je i sama doktorica Clark pripisala veću djelotvornost kapsulama. Zbog liofilizacijskog načina prerade u njima je očuvano više ljekovitih sastojaka crnog oraha nego u tinkturi. U tom se procesu sušenje materijala koji je osjetljiv na toplinu (u ovom slučaju crni orah) odvija smrzavanjem i sublimacijom leda u visokom vakuumu i na taj način najmanje oslabi djelotvornost same biljke, dajući veću vrijednost konačnom proizvodu. Također, ova varijanta ne sadrži alkohol, što također može biti vrijedan razlog zbog kojega je bolje odlučiti se za varijantu antiparazitnog protokola s kapsulama.

Tinktura crnog oraha prva je varijanta Dr. Hulde Clark i ništa manje hvale vrijedna od kapsula. Tinktura se ističe po tome što nije oksidirana (smeđa), već je duboko zelena i svježa, baš kao što treba biti za potpuni učinak čišćenja.

Sastav Magoleum antiparazitnog protokola:

 • Kapsule crnog oraha, freeze dryed, bezalkoholna i potentnija varijanta, 300 mg, 50 kapsula.
  ili
 • Ekstra jaka (zelena i neoksidirana) tinktura crnog oraha, 30 ml s pipetom.
 • BIO Eterično ulje klinčićevca, 10 ml.
 • Kapsule pelina (svježe kapsulirane, rade se odmah po narudžbi protokola), 100 komada.
 • Gorka sol, 100 g.
 • Prazne celulozne kapsule za klinčićevac.
 • Detaljne upute za korištenje.
 • Točan protokol uzimanja zajedno s prijedlogom početka za najbolji rezultat.
 • Prijedlozi dopune protokola.
 • Besplatne konzultacije.

Napomena: protokol ne smiju uzimati trudnice i dojilje. Za osobe alergične na pelin, osobe s visokim krvnim tlakom i one na terapiji antikoagulansima izrađuje se prilagođeni protokol. Ukoliko ste jedna od njih, obratite se na 098/ 98 416 48 radi daljnjeg dogovora.
Bez obzira što za djecu također postoji prilagođeni protokol, nikada ih ne podvrgavajte protokolu bez prethodnog stručnog savjetovanja.

Protokol čišćenja od parazita možete naručiti preko naše kontakt stranice ili pozivom na 098/ 98 416 48. Ukoliko ste zainteresirani za antiparazitni protokol za kućne ljubimce, za više informacija također se obratite putem istih kontakata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »