ZAŠTO MAGOLEUM?

Why-Magoleum

Magoleum lat. Magus: čarobno; Oleum: ulje = štiti, obnavlja i iscjeljuje.

Magoleum pomaže pojedincima vratiti i održati zdravlje u skladu s prirodom i njenim zakonitostima. Kreiranjem ciljanih zdravstvenih i anti-aging terapija i radionica, biljnim proizvodima i preparatima vraća ravnotežu oslabljenom organizmu ili dijelu tijela, sagledavajući problem kao dio cjeline (ne odvaja čovjeka od tegobe i obrnuto). Kroz savjetovanje (konzultacije) i edukaciju (radionice) uči pojedince kreirati vlastito zdravlje, vitalnost i ljepotu. S obzirom da ljepota stvarno dolazi iznutra, Magoleum izrađuje individualne ciljane terapije pomlađivanja iznutra u kombinaciji sa svojom poznatom, koncentriranom i ljekovitom organskom kozmetikom.

PROIZVODI I USLUGE NAJVIŠE KVALITETE

Magoleum proizvodi lepeza su profesionalne kvalitete i visoko koncentriranih, ljekovitih organskih sastojaka za zdravlje te njegu i potporu (narušenog) zdravlja. U svim se Magoleum proizvodima koriste samo najbolji i kvalitetni organski sastojci u kojima se nalazi najveća koncentracija ljekovitosti biljke, uključujući i čiste minerale i druge sastojke za najbolji rezultat. Magoleum proizvodi ne sadrže apsolutno nikakve opasne kemikalije, iritanse ili punila, kao ni rafinirana ili hidrogenizirana ulja. Magoleum proizvodi izrađuju se s ciljem maksimalne dobrobiti, a ne uljepšavanja proizvoda. Konzultantska usluga zasniva se na profesionalnom znanju, osobnom iskustvu i radnoj praksi te kontinuiranoj edukaciji kroz stručne knjige, članke , video konferencije i seminare, kao i na obzervaciji sličnih i ponavljajućih obrazaca određenih tegoba i njihovom razvoju.

Temelj zdravlja su zdrava crijeva pa je tako Magoleum spojio biljke i tibicos zrnca te ponudio jedinstvene organske fermentirane probiotičke napitke – Tibi, koji podižu imunitet, vraćaju snagu i vitalnost organizma, bez podizanja tlaka i šećera u krvi. Napici su neizostavna komponenta holističke Magoleum terapije.

Konzultantska se usluga sastoji od pružanja profesionalnog savjetovanja na osnovu problema s kojim osoba dolazi, uzimajući u obzir njeno trenutno stanje, povijest bolesti (kliničkih i ne kliničkih) te njenog stila života. Terapije su cjelovite i s fokusom na izlječenja. Magoleum ne pristaje na pružanje djelomične terapije. Ukoliko pojedinac u trenutku traženja usluge puši, alkoholičar je ili je ovisnik o drogama i nema namjeru odreći se svojih štetnih navika za dobrobit ukupnog zdravstvenog poboljšanja, Magoleum neće pristupiti liječenju. Odgovornost za vlastito zdravlje snosi pojedinac, Magoleum je samo karika koja mu može pomoći dovesti ga do zadovoljavajućih rezultata koje on želi. Motiv rada i prakse Magoleuma davanje je savjeta i širenje svijesti kroz fitoaromaterapijske proizvode, organsku kozmetiku, pomoć ljudima koji teže zdravlju i zdravom životnom stilu na prirodan način. Njihove pozitivne promijene i zadovoljavajući rezultati Magoleumova su najveća motivacija i nagrada.

IZUZETNO KONKURENTNE CIJENE

Činjenica je da na današnjem konkurentnom tržištu postoje skuplji, ali i jeftiniji proizvodi i usluge od onih koje pruža Magoleum, neki možda čak i usporedive kvalitete. Više je onih rekli bi, koji često zbog neznanja ili zbog profita koriste vrlo štetne i jeftine sastojke, poput baza i parabena kojima produžuju vijek trajanja proizvoda i bitno smanjuju kvalitetu i sigurnost korištenja takvog proizvoda. Povećava se opasnost od kožnih i drugih zdravstvenih reakcija zbog kojih u konačnici dobivamo proizvod koji nije vrijedan skupe cijene koju smo za njega platili. Cilj Magoleuma je pružiti najkvalitetniju uslugu i organske pripravke i proizvode po vrlo konkurentnim cijenama bez žrtvovanja kvalitete kako bi uštedjeli vrijeme ili novac. Magoleum nudi cjelovite, organske proizvode, kompletne programe i terapije, profesionalne opširne konzultacije te praćenje napretka.

100% PRIRODNO, ORGANSKO I SIGURNO

Magoleum proizvodi rađeni su od posve prirodnih, biljnih i mineralnih sastojaka organskog uzgoja s certifikatom, gdje god je to moguće. Magoleum ne koristi umjetne boje i mirise, neugodne kemikalije, parabene, ftalate i tako dalje. Neki od Magoleum proizvoda koristi neveganske ljekovite sastojke životinjskog podrijetla, kao što su pčelinji vosak ili ghee maslac. Za napitke se koristi pročišćena voda, a namirnice poput limuna ili đumbira u vodenom kefiru Tibi organskog su podrijetla.

EKOLOŠKI OSVIJEŠTENI

Kako bi se smanjio utjecaj Magoleuma na okoliš koristi se minimalna ambalaža potrebna te se koristi ona koja se može reciklirati. Sva se ambalaža i drugi materijal koji koristim u proizvodnji odvaja i reciklira u lokalna gradska odlagališta za plastiku, staklo, papir i ostalo. Magoleumov osobni program recikliranja osigurava manje otpadnog materijala i manju potrošnju resursa prilikom stvaranja samog proizvoda ili pripravka što pridonosi ljepšem i zelenijem okolišu.

Translate »