PROGRAMI

Magoleum_Programi1

Fitoaromaterapija, nutricionizam, dermatologija, ljepota, detoks, zdravlje crijeva…

Nazovite na 098/ 9841 648 i dogovorite svoj termin.

Antibiotici, antidepresivi, tablete protiv bolova, statini, antihistaminici, sirupi, vaginalete, kreme protiv gljivičnih oboljenja, preparati za kožne bolesti, gelovi protiv reume… najčešći su oblici farmaceutskih lijekova za kojima posežemo, dok neke od njih uzimamo čak i kao stalnu terapiju po preporuci liječnika specijaliste. Neki od navedenih lijekova sigurno pomažu u određenim situacijama, naročito kada treba hitno reagirati da se bolest ne proširi. Dugoročno gledajući, preparati koje uzimamo kao stalnu terapiju, potiskuju i odgađaju mnoge bolesti na način da stišavaju prirodni obrambeni alarm – simptom bolesti. Trebamo li zaista antibiotik svaki puta kada zašmrčemo jasno i glasno potvrđuje činjenica da smo ubrzo vrlo često nakon završene kure ponovno bolesni.

Sve bolesti štitnjače, dijabetes, pretilost, depresije, anksioznost, insomnija, alergije…, sve su to stanja osiromašenog organizma. Dajući mu točno ono što treba, bez operacija, daljnjeg izgladnjivanja, magičnih pilula i stimulansa vratit ćemo ravnotežu organizmu kojoj je godinama težio. Na taj ćemo način izbjeći kirurške zahvate i godine patnje i živjeti svoj puni potencijal.

Magoleum programi dolaze u pisanoj formi u obliku pravog elaborata na 20 do 30 stranica s točno objašnjenim koracima za vraćanje ravnoteže, izlječenje i jačanje organizma. Uz same se programe izrađuju komplementarni dodaci u obliku ljekovitih pripravaka, pojačivača djelovanja određenih terapija i drugih prijedloga za daljnju uspostavu ravnoteže.

Samom izradom programa dobivate čisti ključ u ruke i smjernice koje možete nastaviti koristiti i ukomponirati u svoj život. Čitavo vrijeme trajanja programa imate moju podršku kako biste lakše stvorili nove navike i povratili svoje zdravlje i vitalnost. Stojim na raspolaganju za sva pitanja koja vam se mogu otvoriti i zajedno diskutiramo o promijeni vašeg stanja, kako prolazimo kroz program.

Svi smo mi individue i ne djeluje sve na svakoga jednako. S tim u svijesti, programi se katkada naknadno mogu malo izmijeniti, ovisno o rezultatima i vašim reakcijama u smislu rezultata.

Neki od najčešćih programa koji se izrađuju su:

√ antiparazitni
√ hidrokolon
√ probavne smetnje
√ antikancerogeni

 hormoni
 pretilost
kandida
 manjak snage i energije
 manjak vitalnosti
autoimune bolesti
kožne bolesti
 alergije
(ne)plodnost
libido
 ispadanje kose

ali i mnogi drugi.

Nazovite na 098/ 9841 648 i dogovorite svoj termin.

Sve najbolje,
Gordana

Translate »