SIGURNOST I KVALITETA

Magoleum_Organic-naljepnica

Sigurnost i kvaliteta svakog Magoleum pripravka zajamčena je. Nema odstupanja od kvalitete te je većina sastojaka organskog porijekla. Takvi proizvodi ne mogu se mjeriti s drugim proizvodima na tržištu koji su uglavnom rađeni za masovnu prodaju i široke mase. Većina takvih proizvoda prodaju se pod krinkom organskog i prirodnog, no međutim sadrže mnoge štetne sastojke koji najčešće nadoknađuju trošak marketinga, koji je uglavnom blještav i privlačnog izgleda.

Svjesnost nanošenja loših kozmetičkih pripravaka na našu kožu, nažalost je još uvijek premala. Još se uvijek proizvodi vrednuju prema cijeni. Zanimljivo je da se obuća i odjeća vrednuje prema cijeni,  iako ona često ne opravdava kvalitetu, a kozmetika prema jeftinoći. Prava organska kozmetika i drugi organski pripravci, kao što su Magoleumovi, koristi jedino certificirane sastojke zbog vaše sigurnosti i vaše najveće dobiti – vašeg zdravlja. Korištenjem Magoleumovih pripravaka vi jednostavno cvatete. Vaše se stanice obnavljaju, pomlađuju i nema jo-jo efekta prilikom liječenja, samo korak prema naprijed, prema boljem.

Sastojci koji se koriste u Magoleumovim pripravcima bliski su našem podneblju jer se koriste tradicionalne biljke, kao što je lovor, mažuran, lavanda, smilje, ružmarin, suncokret, maslina, med i vosak i druge biljke i lokalni sastojci.

Svi su pripravci izrađeni u Hrvatskoj, točnije Zagrebu gdje je i dostupnost organskih sastojaka najveća.

Postanite i vi zadovoljni korisnik Magoleumovih pripravaka i usluga i osjetite razliku na vlastitoj koži i novostečenom zdravlju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »