DOBRODOŠLI

Gordana VucicMagoleum je koncept fitoaromaterapije, nutricionizma i ljepote u jednom. Konceptualno je rastao od 2007. godine na ovamo, svakodnevno se razvijao, usavršavao i osluškivao potrebe svojih korisnika. Uz centralno vjerovanje da znanje i usavršavanje donose rast i evoluciju, kako ljudsku tako i uslužnu, koncept Magoleum se i dalje razvija i spremno mijenja životne navike mnogih na bolje.

Iza Magoleuma stojim ja, Gordana Vučić i rastem zajedno se njim. Po struci ekonomistica, u praksi fitoaromaterapeut i priučena nutricionistica. U srcu kreativna i slobodna. Završila sam školu kod Dr. Stribora Markovića, kojeg izuzetno cijenim kao znanstvenika i kao čovjeka koji je pokrenuo komadić Hrvatske u ljepšem i svakako mirisnom smjeru. Zahvalna sam na prilici za učenjem koje mi je danas postalo primarno zanimanje.

Nutricionizam je nezaobilazno prožet kroz moju praksu i zapravo je postao ključan za postavljanje bilo kakve terapije. Kroz konzultacije izrađujem ciljane tretmane za vraćanje zdravlja i vitalnosti za gotovo sva stanja organizma, kože, kose, a u zadnje vrijeme sve češće crijeva i probave.

Sve što danas znam i koristim u svojoj praksi stjecala sam dugi niz godina, najčešće kroz vlastito iskustvo, od alergija, intolerancije, dermatitisa preko hormona, depresije, probave, cirkulacije, emotivnog prejedanja, ovisnosti o stimulansima, poput kave za podizanje energije, neumornog vježbanja, iscrpljivanja, loša prehrana i slično. Moglo je biti i puno gore, ali srećom osvjestila sam se. Nije bilo zabavno, ali bila sam uporna! Svakom usvojenom novom navikom (jer tu se isključivo radi o promijeni loših navika) i promjenom na bolje postajala sam boljom osobom. Sebi, a onda i drugima. Odlučila sam iskoristiti svoje nevolje za pomoć drugima koji prolaze slične životne priče.

Ako mislite da je vaša priča ‘glupa’ i događa se samo vama, razmislite još jednom jer postoji velika vjerojatnost da niste sami. Sve se naše priče prožimaju i kroz druge ljude i da bi postali bolje, najnježnija stvar koju trebamo napraviti je – osvijestiti i prihvatiti ih. I moj je put započeo tako i danas ga slijedim usmjeravajući svo svoje stečeno znanje – obrazovno, životno i iskustveno – kroz vrijedan, meni svojstven pristup pomažući drugima da pronađu najbolji mogući – i održivi – način kroz koji će moći ponovno pronaći najbolju verziju sebe, onu prepunu životne energije i svjesno kreirati svoj život uz životni stil koji im najbolje pristaje. Svako putovanje započinje prvim korakom. Bez osobne odgovornosti i vlastitog djelovanja nikada stvarno ne dolazi do dugoročnog poboljšanja, zato je fokus kroz Magoleum programe i terapije, aktivno djelovanje i edukacija vas koji se obratite za pomoć, a ne stvaranje dugoročnog bolesnika i vječitog korisnika mojih usluga. Ja želim čuti da ste bolje!

Magoleum pristup svakom pojedincu je prijateljski i odiše jednostavnošću. Ne komplicira se s nepoznatim biljkama ili novootkrivenim i egzotičnim biljkama. Ništa se ne ‘mora’ i ničega se ne ‘mora odreći’. Terapije i programi su cjeloviti, smisleno koncipirani u manje dijelove. Djelotvorni su, lako razumljivi i odmah primjenjivi. Tijekom trajanje terapije ili programa imate moju potpunu podršku te ste potaknuti postavljati pitanja za sve nejasnoće koje vam se u međuvremenu otvore.

Moguće je da se u Magoleumu stvari odvijaju obrnuto od očekivanoga i uobičajenog. Ako ste osoba koja teško izlazi iz društveno nametnutih okvira, odmah vam moram reći da možda nećete moći prihvatiti istinu koju govorim i učim i kasnije neodobravanje okoline jednom kada počnete izgledati i osjećati se bolje.

Shvaćanje i poimanje početka bolesti ima širu sliku. Ona nije nastala preko noći, već se stvarala akumulacijom negativnih misli, životnih navika i životnog stila i to često 20 do 30 godina prije pojave prvih simptoma.

Cigarete, primjerice ili alkohol nisu nikada bile uzete u obzir prilikom stvaranja našeg tijela svih tih milenija ranije. Naše tijelo nije naviklo na tolike količine slobodnih radikala i ono što s konzumacijom istih dobivamo je, ništa drugo nego poruka našem tijelu da ga želimo  uništiti (što i činimo, ma kako god to uljepšavali). Što zapravo želimo?

Misli. Misli su stvaralačka energija. Kakve su vaše misli?

Dječje smetnje nastaju daleko prije rođenja djeteta, a nemogućnost začeća direktno je povezana s mineralima siromašnom prehranom koja je dovela do poremećaja hormona.

Hormonalni poremećaji pošast su modernog doba. Hm, modernog… da, ovisi iz kojeg kuta gledamo na tu “modernost”. Svi gore navedeni faktori uz još šačicu drugih uzimaju se u obzir kod postavljanja terapije i programa, odnosno stvaranja programa kroz koji pomalo, ali sigurno koračate prema svom zdravlju. I onom dobrom osjećaju kojemu mnogi od nas tako težimo.

Sve mi se osobe mogu obratiti za pomoć, nema izuzetaka osim u nekim ekstremnim slučajevima gdje zadržavam pravo osobu ne primiti ako tako procjenim. Koliko ste se odlučili zauzeti za svoje zdravlje vidjet će se kroz rezultate, a rezultati dolaze vašim angažmanom uz moju asistenciju.

U Magoleumu ste vi na prvom mjestu. Neovisno o prirodi problema zbog kojeg ste došli dobivate jednako visoku dozu pažnje i poštovanja kao i svaka slijedeća osoba. Sve počinje osobnom promjenom svijesti pa tako i zdravlje i dobar izgled. Prije no što osoba krene u transformaciju ona sama donosi odluku o promjeni. Odluku o promjeni donosi na osnovu pomaka svijesti o nečemu što je do tada smatrala prihvatljivim. Dobar odnos prema sebi, svome tijelu i zdravlju ujedno je i dobar odnos prema prirodi i okolišu. Čovjek je sastavni dio prirode i ima u njoj svoju autentičnu ulogu, zajedno sa životinjama, biljkama, bakterijama itd.

Biti korisnikom Magoleumovih programa, tretmana, ljekovitih pripravaka i fenomenalne organske kozmetike znači vratiti se svome izvornom sebi. Svojevrsni „reset“ čime vraćamo i usklađujemo svoje zdravlje i život u suradnji s prirodom, koristeći prirodne resurse za izvorni način prehrane, liječenja, njege i higijene tijela.

Dubokog sam uvjerenja da terapije biljkama i njenih produkata dodiruju fine nijanse drevnosti u nama, kada nismo pokušavali nadvladati i savladati prirodu, već smo živjeli u skladu s njom. Jednom kada dotaknemo taj potisnuti rezervoar genetski zapisanih kodova u sebi s pravom možemo reći da smo pronašli sebe.

Magoleum pomaže vratiti i očuvati čovjekove najstarije i najveće vrijednosti, njegovo zdravlje, ljepotu i vitalnost. Lijep i njegovan izgled produkt su stila života u kojemu ne kršimo pravila prirode. Kada živimo u skladu s prirodnim zakonitostima, biramo prirodne proizvode, lokalne proizvođače i poljoprivrednike štedeći pritom na troškovima prijevoza i kemikalijama kojima se proizvodi održavaju „svježima“, dobivamo na kvaliteti i korisnosti te ujedno potičemo lokalna gospodarstva na širenje i veću ponudu. Na taj način pomažemo otvoriti i nova radna mjesta i potičemo gospodarstvo i ekonomiju.

Bilo da tražite “samo” kvalitetnu organsku kozmetiku – medicinsku ili estetsku, trebate dobar zdravstveni ili kozmetički tretman ili program za vraćanje ravnoteže ili možda drugo mišljenje, Magoleum vam daje priliku da razmotrite svoje mogućnosti s one prave, prirodne strane te vam pomaže pri odabiru najprikladnijeg koraka za sebe i svoju obitelj. Obratite se s punim povjerenjem, bit će mi čast.

GV-potpis

Translate »