100% PRIRODNA KREMA ZA BRIJANJE!

brijanje

 

Evo jednog brzog recepta za brijanje za naše vjerne i drage muškarce. Iznenadite svoje žene glatkom kožom lica i pokažite da vam je stalo :) .

Upozorenje: možda ćete nakon što isprobate ovaj način brijanja, od svojih partnerica osim žileta morati skrivati i kremu za brijanje! :) magoleum se ograđuje od bilo kakvih mogućih posljedica korištenja ;) )))).

Zaboravite na toksične pjene i gelove za brijanje! Postoji nešto puno bolje i potpuno prirodno – brijanje BEZ crvenila i iritacija i glatka i nahranjena koža POSLIJE brijanja! Sve što trebate je ekstra djevičansko ili djevičansko KOKOSOVO ULJE (Cocos nucifera L.) i brijanje može započeti :)

Kokosovo ulje je u ljetnim mjesecima tekuće, u ostalim kruto pa ga još nazivaju i maslacem.

Kako koristiti?

Nanesite kokosovo ulje i detaljno razmažite po licu i drugim dijelove tijela koje želite brijati. Uzmite žilet ili britvicu i brijte u smjeru rasta dlačica kako biste spriječili njihovo kasnije urastanje.

Nakon brijanja umijte preostalo ulje s lica te – po potrebi – nanesite malo macerata NEVENA (Calendula officinalis) i umasirajte u kožu. Macerat nevena se lako upija, djeluje protuupalno i služi kao sredstvo za zacjeljivanje rana što će dodatno spriječiti nastanak crvenila na koži.

Uživajte! :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »